Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Widget in /var/www/vhost/adelaidamolina.com/home/html/BufetAdelaida-wp/wp-includes/widgets.php on line 93

Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /var/www/vhost/adelaidamolina.com/home/html/BufetAdelaida-wp/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/class/statistics.class.php on line 125

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/vhost/adelaidamolina.com/home/html/BufetAdelaida-wp/wp-includes/pomo/mo.php on line 210
bufet adelaida molina | Bufet Adelaida Molina
Strict Standards: Declaration of tpw_default::tp_widget_do() should be compatible with transposh_base_widget::tp_widget_do() in /var/www/vhost/adelaidamolina.com/home/html/BufetAdelaida-wp/wp-content/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/widgets/default/tpw_default.php on line 51

El Nostre Equip


BUFET ADELAIDA MOLINA S.L. està format per un equip d’advocats i professionals especialistes en pràcticament totes les àrees del dret d’empresa i de particulars.

adorno

Adelaida Molina

Sòcia Fundadora i Advocada.

ADELAIDA MOLINA FERNÁNDEZ

Sòcia fundadora de la firma l’any 1987, Advocada, col·legiada a l’Iltre. Col·legi d’Advocats de Mataró amb el número 696, especialitzada en dret civil, dret de família i successions, immobiliari, penal i fiscal.

Contactar

Josep Sans

Soci Advocat.

JOSEP SANS MARCH

Soci Advocat en exercici des de l’any 1990, i col·legiat a l’Iltre. Col·legi d’Advocats de Mataró amb el número 907, amb àmplia experiència en dret urbanístic, laboral, mercantil, administratiu i civil.

Contactar

Nuria Moreno

Sòcia Advocada.

NÙRIA MORENO ROMERO

Sòcia Advocada en exercici des de l’any 1996, col·legiada a l’Iltre. Col·legi d’Advocats de Mataró, amb el número 1.358, especialitzada en mediació, dret civil (divorcis, separacions, herències), dret hipotecari, dret financer i reclamacions contra entitats bancàries.

Contactar

 

adorno

Marta-Miraies

Advocada.

MARTA MIRALLES CASAS

Advocada amb experiència des de l’any 2005, col· legiada a l’Iltre. Col·legi d’Advocats de Mataró amb el número 1.602, especialitzada en dret civil, dret de família (divorcis, separacions, modificació de mesures, execucions), hipotecari i arrendaments.

Contactar

Josep-Reina

Economista.

JOSÉ REINA GONZÁLEZ

Llicenciat en Econòmiques i amb experiència en el camp de l’Auditoria des de l’any 1987, i col·legiat a l’Iltre. Col·legi d’Economistes de Barcelona amb el número 12.889, especialitzat en temes comptables i fiscals d’empreses i particulars.

Contactar

 

adorno

 

Anna-Camillo

Graduada Social.

ANNA CAMILLO MONTSERRAT

Integrada en BRX & MOLINA, SL, diplomada en Relacions Laborals l’any 2002, col·legiada a l’Iltre. Col·legi d’ Graduats Socials de Barcelona amb el número 4431, especialitzada en assessoria i dret laboral d’empresa i particulars.

Contactar

Olga-Melchor-Calvo

Cap d’administració.

OLGA MELCHOR CALBO

Integrada a Bufet Adelaida Molina,S.L. des de l’any 1992. Responsable de l’àrea d’administració interna de l’empresa.

Contactar

adorno